Σακίλ για Κόμπι: «Ο σπουδαιότερος Λέικερ όλων των εποχών»! (pic & vid)

Σακίλ για Κόμπι: «Ο σπουδαιότερος Λέικερ όλων των εποχών»! (pic & vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Σακίλ για Κόμπι: «Ο σπουδαιότερος Λέικερ όλων των εποχών»! (pic & vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ θα δει τις φανέλες του με το #8 και το #24 στην οροφή του Staples Center και ο Σακίλ Ο' Νιλ αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θα κάνουν κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν. Στο περιθώριο του αγώνα με τους Ουόριορς (19/12, 5:30π.μ.), οι Καλιφορνέζοι θα αποσύρουν και τις δυο φανέλες που φόρεσε ο Κόμπι Μπράιαντ στην ομάδα, το νούμερο «8» από το 1996 έως το 2006 και το νούμερο «24» από το 2006 έως και το 2016 που αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Ο «Black Mamba» θα γνωρίσει την ύψιστη τιμή και θα δει τις φανέλες του δίπλα από αυτές των Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Μάτζικ Τζόνσον, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, Τζέρι Ουέστ, Σακίλ Ο' Νιλ, Τζέιμς Ουόρθι, Έλτζιν Μπέιλορ, Γκέιλ Γκούντριχ και Τζαμάλ Ουίλκς.

«Συγχαρητήρια Κόμπι! Το αξίζεις! Θα σε δω απόψε αδελφέ μου. Ο σπουδαιότερος Λέικερ όλων των εποχών» ήταν το μήνυμα του Σακίλ Ο' Νιλ στο Instagram για τον Μπράιαντ με τον οποίο κατέκτησαν μαζί τρία πρωταθλήματα (2000-02).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα