O Αντετοκούνμπο στο νέο γήπεδο των Μπακς! (pics & vid)

O Αντετοκούνμπο στο νέο γήπεδο των Μπακς! (pics & vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
O Αντετοκούνμπο στο νέο γήπεδο των Μπακς! (pics & vid)

bet365

Οι εργασίες στο νέο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε από κοντά την πρόοδο των έργων.

Η νέα έδρα των Μιλγουόκι Μπακς αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμη πριν από την έναρξη της σεζόν 2018-19 και η χωρητικότητά της εκτιμάται περίπου στις 17.500 θέσεις. Υπολογίζεται, επίσης, ότι το κόστος κατασκευής του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου αλλά και τα έξοδα για την αναδόμηση της γύρω περιοχής ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια!

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε το νέο γήπεδο και ξεναγήθηκε από τους υπεύθυνους στον χώρο που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια των «Ελαφιών» τα επόμενα χρόνια κι έμεινε εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα! Μάλιστα ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς έκατσε στις πρώτες θέσεις του νέου γηπέδου ενώ κάποιοι εργάτες του φώναζαν ρυθμικά «MVP-MVP»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα