Κόμπι: «Ευλογημένος που θα αποσυρθούν και οι δύο φανέλες μου» (vid)

Κόμπι: «Ευλογημένος που θα αποσυρθούν και οι δύο φανέλες μου» (vid)

Gazzetta team
Κόμπι: «Ευλογημένος που θα αποσυρθούν και οι δύο φανέλες μου» (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν ετοιμάσει μια λαμπρή τελετή προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ, αφού στο ημίχρονο του αγώνα με τους Ουόριορς θα αποσύρουν και τις δύο φανέλες που φόρεσε στην ομάδα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο ίδιος ο Κόμπι μίλησε στο Yahoo Sports και στον Σαμς Τσαράνια και όπως είπε «νιώθω απίστευτα ευλογημένος. Έχω παίξει 20 χρόνια σε αυτήν την ομάδα την οποία υποστήριζα από μικρό παιδί. Την έβλεπα, την παρακολουθούσα, την μελετούσα, ήξερα όλους τους παίκτες. Το να είναι οι φανέλες μου δίπλα σε αυτές των θρύλων των Λέικερς τους οποίους θαύμαζα, είναι πραγματική ευλογία...»

Μεταξύ άλλων είπε ότι «όταν παίζεις μπάσκετ πάντα κοιτάς την επόμενη μέρα. Και περνούν οι μέρες ώσπου φτάνεις σε ένα σημείο και λες, 'ουάου, έπαιζα 20 χρόνια'! Βλέπω τα βίντεο από τα παλιά ματς τώρα και λέω 'πω, ήμουν μωρό'. Τώρα έχω περισσότερες τρίχες στο πρόσωπο απ' ότι στο κεφάλι!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα