ΛεΜπρόν: «Να θέσω μεγάλα όρια στο... peak των παικτών»

ΛεΜπρόν: «Να θέσω μεγάλα όρια στο... peak των παικτών»

Νίκος Καρφής
ΛεΜπρόν: «Να θέσω μεγάλα όρια στο... peak των παικτών»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και ανέφερε πως θέλει να αλλάξει τα όρια όσον αφορά την ηλικία που οι παίκτες φτάνουν στο peak τους.

Στο 60ο triple double της καριέρας του έφτασε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος φαίνεται να θέλει να ανεβάσει το όριο στο οποίοι οι παίκτες θα φτάνουν στο peak της καριέρας τους.

«Ελπίσω να σπάσω την παράδοση και έτσι να μπορεί στο μέλλον να πάρει ένας 33χρονος 300 εκατ, δολάρια. Γελάτε αλλά εγώ το λέω στα σοβαρά. Προσπαθώ να αλλάξω τα πράγματα. Δεν το κάνω για μένα, αλλά για τους νέους παίκτες. Θα είμαι 22 σε 15 μέρς Είναι η 15 σεζόν της καριέρας μου και δεν έχω νιώσει καλύτερα μέχρι τώρα. Τα θέλω όλα», ήταν τα λόγια του.

Μένει να δούμε αν θα τα πάρει πάλι όλα στο τέλος όπως την σεζόν 2015-16 (πρωτάθλημα και MVP στους τελικούς κόντρα στους Ουόριορς)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα