Η πιο διάσημη γυμνάστρια του Instagram στα... δίχτυα του Πορζίνγκις! (pics)

Αντωνία Σπανού
Η πιο διάσημη γυμνάστρια του Instagram στα... δίχτυα του Πορζίνγκις! (pics)

bet365

O Κρίσταπς Πορζίνγκις ξεκίνησε διαδικτυακό... φλερτ με την Τζεν Σέλτερ και η προσπάθεια του έπιασε τόπο, αφού η πασίγνωστη γυμνάστρια ήταν πρώτη σειρά στο ματς με τους Λέικερς, ενώ δεν σταματά να δηλώνει τον θαυμασμό της.

Ο γνωστός για τον θαυμασμό του στο ωραίο φύλο Κρίσταπς Πορζίνγκις αποφάσισε να ακολουθήσει στο instagram και την κυρία Τζεν Σέλτερ, την πιο γνωστή γυμνάστρια του instagram με 11 εκατομμύρια followers.

Το γνωστό troll του ΝΒΑ στο twitter, Ρομπ Πέρεζ το ανέβασε στον λογαριασμό του και μάλλον ήταν εκείνος που έθεσε τα θεμέλια για μια ιδιαίτερη... σχέση.

Το μοντέλο έκανε αυτό που έπρεπε και βρέθηκε στην πρώτη σειρά του παιχνιδιού των Νικς με τους Λέικερς, πανηγυρίζοντας για τον... μονόκερο.

Αυτό μάλλον έδωσε φτερά στον Πορζίνγκις που έκανε τρομερή εμφάνιση και και σύμφωνα με τον Πέρεζ το έκανε για να εντυπωσιάσει το μοντέλο.

Πάντως μάλλον το κατάφερε, αφού όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες από την παρουσία της εκεί.

Weekend

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Snapchat saw it first - JenSelter Doing my @fitplan_app workout @ home. Link in bio

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα