Και ο Λαβάλ Μπολ τον χαβά του: «Όλα για το χαμόγελο των παιδιών μου!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Και ο Λαβάλ Μπολ τον χαβά του: «Όλα για το χαμόγελο των παιδιών μου!» (vid)

bet365

Ο Λαβάρ Μπολ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση των παιδιών του να πάνε στην Λιθουανία να παίξουν μπάσκετ τονίζοντας ότι το μόνο που το νοιάζει είναι να παίξουν και να χαμογελούν.

Ο Λαβάρ Μπολ βρήκε την ευκαιρία και μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Νικς για όλα.

Για τον Λόνζο, για τον Ουόλτον αλλά και τους δύο μικρότερους γιους του που όπως φαίνεται θα παίξουν τελικά μπάσκετ στην Λιθουανία και την Βιτάουτας.

Ο εκκεντρικός πατέρας της οικογένειας Μπολ μίλησε για την απόφαση των δύο νεαρών παικτών να πάνε στην Λιθουανία και στάθηκε στο γεγονός ότι πάνε για να παίξουν και να χαμογελάσουν.

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος σκέψης εκεί. Πολλοί παίκτες πάνε εκεί για λόγους διαβίωσης. Τα αγόρια μου θα πάνε εκεί για να περάσουν καλά. Να αλλάξουν την κουλτούρα τους. Νέα μυαλά μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτό θα πάμε να κάνουμε εκεί. Να παίξουν. Έχουν πάθος για το μπάσκετ, δεν είναι για τα λεφτά. Ετοιμάζονται για το παιχνίδι, για ανταγωνισμό.

Αυτό που θέλω να δω σε εκείνους είναι τα χαμόγελα τους στα πρόσωπα τους, όταν θα παίζουν ανταγωνιστικό μπάσκετ. Όσο μεγαλώνουν θέλουν ανταγωνισμό και δεν μας νοιάζει που θα πάνε.

Δεν με νοιάζει αν πάνε στο φεγγάρι να παίξουν μπάσκετ, θέλουν μόνο να παίξουν και εγώ θέλω να τους βλέπω. Θα είναι ωραία».

 

NBA Τελευταία Νέα