Κινγκς - Σανς 99-92

Gazzetta team
Κινγκς - Σανς 99-92

bet365

Σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο από τις χειρότερες ομάδες της φετινής χρονιάς οι Κινγκς του Κώστα Κουφού επικράτησαν των Σανς του Μάικ Τζέιμς με 99-92 και έφτασαν το 9-18, έναντι 9-20 των αντιπάλων τους.

Στο Σακραμέντο διεξήχθη το παιχνίδι με το ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς οι Κινγκ του Κώστα Κουφού (ο Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε) υποδέχθηκαν τους Σανς του Μάικ Τζέιμς επικρατώντας με 99-92. Μια νίκη που έφερε τους... βασιλιάδες στο 9-18 με τους αντιπάλους τους να πέφτουν ακόμα περισσότερο και συγκεκριμένα να βρίσκονται στο 9-20. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Χιλ που έφτασε τους 18 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ράντολφ με 17 και Χιλντ με 14. Θετικός ο Κώστας Κουφός, με τον Έλληνα σέντερ να έχει σε 20 λεπτά συμμετοχής 8 πόντους, να κατεβάζει 8 ριμπάουντ και να δίνει 2 ασίστ. Όσον αφορά τους ηττημένους ο Ουόρεν είχε 18, ενώ πολύ καλός ήταν σε ένα ακόμα ματς ο Τζέιμς έχοντας 17 πόντους και 5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα