Γιάννης: «Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες μου» (vid)

Γιάννης: «Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες μου» (vid)

Νίκος Καρφής
Γιάννης: «Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες μου» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε μετά την νίκη των Μπακς κόντρα στους Τζαζ, τονίζοντας πως είναι σημαντικό να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν οι συμπαίκτες σου.

Ενυτπωσιακός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ματς με τους Τζαζ, αφού είχε 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, όμως μετά την αναμέτρηση έδειξε πόσο ταπεινός είναι, καθώς εκθείασε την δουλειά των συμπαικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε μετά το ματς

Για τη νίκη κόντρα στους Τζαζ: «Είναι διασκεδαστικό όταν κερδίζεις, είναι διασκεδαστικο όταν παίζουμε όλοι μαζί, είναι διασκεδαστικό όταν παίζεις σκληρά. Όταν παίζεις σκληρά, κάθε κατοχή μετράει. Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Κάναμε καλή δουλειά στο ματς, αφού κλείσαμε τους σουτέρ τους».

Για τα δύο ματς μέσα σε ένα 24ωρο (Μάβερικς και Τζαζ): «Ήταν πρόκληση για μένα. Οι Μάβερικς μας είχαν νικήσει στο προηγούμενο ματς που τους αντιμετωπίσαμε»

Για τους συμπαίκτες του : «Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι οι συμπαίκτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η χημεία μας κάνει εύκολη τη δουλειά μας. Είναι διασκεδαστικά στο παρκέ».

Για τους τραυματίες: «Θα γίνουμε καλύτερη ομάδα όταν επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Θα γυρίσουν και θα είμαστε πιο δυνατή ομάδα».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να τελειώσουμε το ματς, να μην τους δώσουμε ευκαιρία να επιστρέψουν. Γι’ αυτό ήμουν συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου».

 

NBA Τελευταία Νέα