Αϊζάια Τόμας: «O ΛεΜπρόν είναι καλύτερος από τον Τζόρνταν!»

Gazzetta team
Αϊζάια Τόμας: «O ΛεΜπρόν είναι καλύτερος από τον Τζόρνταν!»

bet365

O Aϊζάια Τόμας μίλησε σε εκπομπή αμερικανικού δικτύου και με αυτά που είπε άφησε να εννοηθεί πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι καλύτερος από τον Mάικλ Τζόρνταν.

Στο ερώτημα ΛεΜπρόν Τζέιμς ή Μάικλ Τζόρνταν πήρε θέση ο παλιός σταρ του ΝΒΑ, Αϊζάια Τόμας. ο οποίος είχε δώσει πολλές μάχες κόντρα στον «Air» στο παρελθόν στα Μπουλς-Πίστονς.

Ο ηγέτης των «Bad Boys» φιλοξενήθηκε σε εκπομπή αμερικανικού δικτύου και εκεί ανέφερε πως ο «Βασιλιάς» θα είχε το πλεονέκτημα απέναντι στον κάτοχο 6 πρωταθλημάτων με το Σικάγο.

«Ο καλύτερος σκόρερ ήταν ο Τζόρνταν. Καλύτερος All-Around παίκτης είναι ο ΛεΜπρόν. Αν είσαι μεγαλύτερος, γρηγορότερος και δυνατότερος έχεις πλεονέκτημα. Αν είσαι και πιο έξυπνος, τότε πιθανότατα θα κερδίσεις. Το μόνο πλεονέκτημα που έχουν οι μικρότεροι σε μέγεθος παίκτες είναι πως είναι πιο έξυπνοι και εκμεταλλεύονται κάθε λάθος του μεγαλύτερου σε μέγεθος παίκτη.

Αν αυτός που είναι πιο σωματώδης, πιο γρήγορος και πιο δυνατός δεν κάνει λάθος, τότε θα κερδίσει αυτός. Και ο ΛεΜπρόν είναι πιο σωματώδης, πιο γρήγορος και πιο δυνατός από τον Μάικλ και αν δεν κάνει λάθος θα κερδίσει. Το πλεονέκτημα που είχε ο Τζόρνταν σε σχέση με εμάς τότε ήταν πως όταν ήρθε δεν είχαμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είχε επιτόπιο άλμα ενός μέτρου. Ψηλά δεν μπορούσες να τον μαρκάρεις. Ο προπονητής μου, Τσακ Ντέιλι μου έλεγε να μένω κοντά του και αυτό έκανα. Όταν όμως πηδούσε δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Τότε όμως ήταν ο μοναδικός παίκτης με τέτοιο επιτόπιο άλμα. Αν δεις τώρα στο ΝΒΑ, υπάρχουν τρεις παίκτες που είναι το ίδιο καλοί αθλητές με αυτόν σε κάθε ομάδα»

 

NBA Τελευταία Νέα