To ΝΒΑ σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τον αθλητικό στοιχηματισμό!

Gazzetta team
To ΝΒΑ σχεδιάζει να νομιμοποιήσει τον αθλητικό στοιχηματισμό!

bet365

Το ενδεχόμενο να νομιμοποιήσει τον στοιχηματισμό στα σπορ εξετάζει το ΝΒΑ.

Η αρχική σκέψη έχει να κάνει αρχικά με την νομιμοποίηση στο Νιου Τζέρσεϊ και στη συνέχεια να γίνει αυτό σε ολόκληρη τη χώρα

Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεί, Κρις Κρίστι θέλει να γράψει ιστορία, φέρνοντας την επανάσταση στον αθλητικό στοπιχηματισμό, φτιάχνοντας μια τεράστια βιομηχανία.

Η κορυφαία λίγκα μπάσκετ του πλανήτη, δηλαδή του ΝΒΑ, θέλει να βγει μπροστά σε όλο αυτό και να μπει σε στρατηγικές συμφωνίες. Προσδοκά να ανοίξει την πόρτα σε χορηγικές συνεργασίες με καζίνο και πολλούς ιδιοκτήτες που ψάχνουν τρόπο να εισχωρήσουν στην βιομηχανία του στοιχηματισμού στα σπορ.

Ο πρώην κομισάριος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν ήταν αντίθετος στον αθλητικό στοιχηματισμό για πολλά χρόνια. Όμως ο νυν κομισάριος Άνταμ Σίλβερ έχει αντίθετη άποψη. «Πιστεύω πως ο αθλητικός στοιχηματισμός θα πρέπει να φύγει από το... παρασκήνιο και να έρθει στο προσκήνιο», ήταν τα λόγια του.

Ο Σίλβερ προσδοκά να φτιάξει μια επιτροπή που θα βάζει τους κανόνες και θα εποπτεύει τους books ανά τον κόσμο. Έτσι λειτουργεί ο αθλητικός στοιχηματισμός σε χώρες που είναι νόμιμος όπως στην Αυστραλία. Με αυτόν τον τρόπο ελαττώνεις την πιθανότητα να στηθεί κάποιο ματς.

Ο αθλητικός στοιχηματισμός απαγορεύτηκε το 1992, αλλά στη μόνη πολιτεία που μπορούσε να ποντάρει νόμιμα σε κάποιο ματς ήταν αυτή της Νεβάδα.

 

NBA Τελευταία Νέα