Λου: «Είχαμε έναν θετικό διάλογο με τον Ρόουζ»

Λου: «Είχαμε έναν θετικό διάλογο με τον Ρόουζ»

Νίκος Καρφής
Λου: «Είχαμε έναν θετικό διάλογο με τον Ρόουζ»

bet365

Ο Ταιρόν Λου ανέφερε πως οι Καβς είχαν έναν θετικό διάλογο με τον Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Ντέρικ Ρόουζ έχει απογοητευτεί από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που είχε στην καριέρα του και σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ, αφού βρίσκεται εκτός ομάδας με απόφαση του αυτή τη στιγμή.

Οι Καβαλίερς δεν θέλουν να τον πιέσουν να αποφασίσει τι θα κάνει, με τον Ταιρόν Λου να αποκαλύπτει πως υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λας Πάλμας – Μπέτις με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο προπονητής του Κλίβελαντ ανέφερε πως άνθρωποι της ομάδας έιχαν ένα θετικό διάλογο με τον «D-Rose» χωρίς να υπάρξει ωστόσο κάποια εξέλιξη. Δεν πάρθηκε κάποια απόφαση και ο Λου δεν θέλησε να δώσει παραπάνω στοιχεία για τη συνάντηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα