«Ο Μπολ μπορεί να ήταν 40-50 χρονών όταν έπαιζε στο ΝΒΑ»

Γιώργος Κούβαρης
«Ο Μπολ μπορεί να ήταν 40-50 χρονών όταν έπαιζε στο ΝΒΑ»

bet365

Ο άνθρωπος που θέλησε να πάει τον Μανούτ Μπολ στο NCAA και δη στο Cleveland State, υποστήριξε ότι ήταν εκείνος που του έδωσε μια... τυχαία ημερομηνία γεννήσεως!

Τα χαρτιά του Μανούτ Μπολ έλεγαν ότι είχε γεννηθεί στο Σουδάν στις 16 Οκτωβρίου 1962 και ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 48 χρονών τον Ιούνιο του 2010.

Ήταν όμως έτσι τα πράγματα; Ο Κέβιν ΜακΚί, εκείνος που προσπάθησε να πάρει τον Μπολ στο Cleveland State υποστήριξε ότι η ημερομηνία γεννήσεως ήταν τυχαία και ότι ήταν εκείνος που την είχε επινοήσει το 1984!

«Εγώ του έδωσα αυτήν την ημερομηνία γεννήσεως. Κανείς δεν ήξερε πόσο χρονών ήταν. Απλά ήθελα να τον κάνω νέο αν και έπρεπε να πλησίαζε τότε τα 40 του χρόνια. Όμως κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά» δήλωσε ο ΜακΚί, ο οποίος συνέχισε:

«Όταν ήταν στο ΝΒΑ πρέπει να ήταν περίπου 40-50 χρονών». Ο Μπολ δεν μπόρεσε ωστόσο να πάει ποτέ στο Cleveland αφού δεν κατάφερε να πιάσει το επίπεδο των αγγλικών που ήθελαν με αποτέλεσμα να φοιτήσει έναν χρόνο στο Bridgeport πριν γίνει draft στο ΝΒΑ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα