Επιστολή στο πανεπιστήμιο του καθηγητή με την ρατσιστική επίθεση στον Γιάννη

Ο ΚΩΣΤΑΛΑΣ ΖΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Επιστολή στο πανεπιστήμιο του καθηγητή με την ρατσιστική επίθεση στον Γιάννη

Επιστολή στο πανεπιστήμιο του καθηγητή με την ρατσιστική επίθεση στον Γιάννη

Ο Στιβ Κωσταλάς, general manager της Sparta&k MR Vidnoje ζήτησε με επιστολή του από το πανεπιστήμιο UCL του Λονδίνου, σχετικά με την ρατσιστική επίθεση του καθηγητή του, Ευάγγελου Μαρκόπουλου προς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Αδιανόητη ρατσιστική επίθεση έκανε Έλληνας καθηγητής στο Λονδίνο εις βάρος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας με ντροπιαστικά λόγια για τον Greek Freak.

«Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας. Έως εδώ. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα αρ....α του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας» ήταν το ντροπιαστικό του παραλήρημα του.

Ο Στιβ Κωστάλας Έλληνας GM της Sparta&k MR Vidnoje εξέδωσε επιστολή προς το πανεπιστήμιο του Λονδίνου με σκοπό να το ενημερώσει για το σχόλιο του καθηγητή, ενώ ζήτησε από κάποιο Κύπριο ή Έλληνα φοιτητή να κάνει την σωστή μετάφραση στους υπεύθυνους του πανεπιστημίου για να καταλάβουν τι έχει γράψει ο καθηγητής.

Αναλυτικά η επιστολή

«Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους καθηγητές του κόσμου, που αποκαλώ αυτόν τον ρατσιστή ως "καθηγητή". Αν αυτό το σχόλιο δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα του προσωπικού σας και την φιλοσοφία του πανεπιστημίου σας, είμαι σίγουρος πως όλοι οι μη ρατσιστές Έλληνες θα ήθελαν να δουν την αντίδρασή σας».

Πριν κλείσω θα ήθελα να σας ενημερώσω, σε περίπτωση που δεν έχει πέσει ήδη στην αντίληψή σας, ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει κάνει περισσότερα για την χώρα μας, σε σχέση με κάθε άλλον Έλληνα που ζει ή εργάζεται στο εξωτερικό. Όλοι οι Έλληνες είναι περήφανοι για τον Γιάννη και είμαστε τυχεροί που μας εκπροσωπεί. Σίγουρα, δεν θα αφήσουμε έναν ρατσιστή να τον μειώνει και να τον προσβάλει.

Η χώρα μας υποφέρει και χρειάζεται περισσότερους Γιάννηδες και όχι ανθρώπους που κάνουν ρατσιστικά σχόλια, σαν αυτά που εξέφρασε ο κύριος Μαρκόπουλος».

Best of internet