Ενοχλημένοι οι Λέικερς από την... απάθεια του Μπολ

Κάτια Πετροπούλου
Ενοχλημένοι οι Λέικερς από την... απάθεια του Μπολ

bet365

Στους συμπαίκτες του Λόνζο Μπολ φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ το γεγονός πως αποφάσισε να μην μπλεχτεί στον καυγά των Γιούλις και Κάλντγουελ-Πόουπ.

Η στάση που κράτησε ο Λόνζο Μπολ στον καυγά των Γιούλις και Κάλντγουελ-Πόουπ ενοχλήσε από ότι φαίνεται τους συμπαίκτες του στους Λέικερς, διότι θεώρησαν ότι δεν τους υπαρασπίστηκε.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Αθλ. Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Όπως υποστήριξε ο Λουκ Ουόλτον, κάποιος παίκτης από την ομάδα προσέγγισε τον rookie στα αποδυτήρια, με αφορμή το περιστατικό. «Κάποιος από την ομάδα μίλησε μαζί του. Είναι όλα μέρος μιας διαδικασίας που πρέπει να μάθει», είπε και πρόσθεσε πως ο Λόνζο είναι αξιαγάπητος από τους συμπαίκτες του: «Δεν με νοιάζει και πολύ το τι λένε οι άλλοι επειδή οι παίκτες μου αγαπούν τον Λόνζο. Είναι ένας από τους λίγους ρούκις που έχω δει να είναι όλοι καλοί μαζί του και θέλουν όλοι πολύ να πετύχει. Όλοι λατρεύουν να παίζουν μαζί του. Όλοι ξέρουν ότι αυτό που έκανε δεν συμβολίζει και τα συναισθήματά του».

Ο Μπρουκ Λόπεζ σχολίασε σχετικά: «Σκέφτηκα πως ήταν έξυπνο που απλά έμεινε μακριά. Δεν ήθελε να μπλέξει. Εγώ πιστεύω πως είμαι αρκετά μεγάλος για να μπω στη μέση και να χωρίσω τους άλλους, χωρίς να κάνω κάτι τρελό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα