Τέλος το Summer League από το Ορλάντο!

Τέλος το Summer League από το Ορλάντο!

Κάτια Πετροπούλου
Τέλος το Summer League από το Ορλάντο!

bet365

Οι Ορλάντο Μάτζικ πήραν την απόφαση να μην διοργανώσουν ξανά το Summer League και θα... μετακομίσουν σε αυτό του Λας Βέγκας από του χρόνου.

Summer League στο Ορλάντο... τέλος!

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Αθλ. Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάτζικ αποφάσισαν να μην διοργανώσουν ξανά το εν λόγω τουρνουά στην πόλη τους και να... μετακομίσουν σε αυτό του Λας Βέγκας.

Σκοπός είναι αναβαθμιστεί αυτό του Λας Βέγκας, το οποίο προσελκύει και περισσότερα βλέμματα, αφού πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.

«Είναι ένα επίπεδο ανταγωνισμού και έκθεσης, όταν κάποιες ομάδες ομάδες της λίγκας είναι εκεί κι εσύ παίζεις μπροστά σε 20.000 κόσμου, αντί για μερικές εκατοντάδες σε ένα κλειστό γυμναστήριο. Σε προετοιμάζει καλύτερα για το τι είναι στην πραγματικότητα το ΝΒΑ, το κοινό που σε βλέπει και η πίεση. Προφανώς και δεν είναι μια πραγματική δοκιμασία μιας σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά μια μικρή γεύση», ήταν τα λόγια του προέδρου των Μάτζικ, Τζεφ Ουέλτμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα