Συγκλονίζει ξανά ο Τόμας: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου και η χειρότερη της ζωής μου» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Συγκλονίζει ξανά ο Τόμας: «Η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου και η χειρότερη της ζωής μου» (vid)

bet365

Ο Αζέια Τόμας με δυσκολία κρατάει τα συναισθήματά του, ενθυμούμενος τον θάνατο της αδερφής του και το τελευταίο του ματς με τους Σέλτικς, για χάρη του ντοκιμαντέρ του για το «The Player's Tribune».

Ο Αζέια Τόμας είχε συγκινήσει τους φιλάθλους του μπάσκετ παγκοσμίως πέρυσι, με την αυταπάρνησή του και την αγάπη του για την ομάδα του.

Στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του με τους Σέλτικς, ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο της 23χρονης αδερφής του, Τσίνα, και λίγο αργότερα με έναν τραυματισμό που δεν του έχει επιτρέψει ακόμα να γυρίσει στα παρκέ, αλλά και με το τελευταίο του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα.

Ο «κοντορεβυθούλης» του ΝΒΑ με την γιγαντιαία καρδιά μιλάει στο πρώτο κεφάλαιο του «Book of Isaiah» με τίτλο «Hindsight» (σ.σ. ντοκιμαντέρ που προβάλλεται από το «The Payer's Tribune») για την μεγάλη απώλεια στη ζωή του και με δυσκολία κρατιέται να μην κλάψει.

«Τα πράγματα που μπορεί να έχετε διαβάσει για εμένα, δεν με καθορίζουν. Δεν ξέρετε πραγματικά ποιος είμαι. Την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου και την χειρότερη της ζωής μου, αν το δείτε κατά κάποιο τρόπο όλο αυτό βαθύτερα, τότε θα καταλάβετε ποιος πραγματικά είμαι», αναφέρει με συγκίνηση.

Επίσης, αποκαλύπτει τη συμβουλή που του έδωσε ο Κόμπε Μπράιαντ: «Ο Κόμπε μου έστελνε μηνύματα και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Κανείς δεν μπορεί να σου πει τι να κάνεις, αλλά αν όντως παίξεις, παίξε για να είσαι ο killer που είσαι. Άσ'τα όλα στο παρκέ"».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα