Γκριν: «Ο Κιούμπαν δεν θα καταλάβει πως είναι να είσαι Αφροαμερικανός»!

Γκριν: «Ο Κιούμπαν δεν θα καταλάβει πως είναι να είσαι Αφροαμερικανός»!

Γκριν: «Ο Κιούμπαν δεν θα καταλάβει πως είναι να είσαι Αφροαμερικανός»!

O Ντρέιμοντ Γκριν έχει ανοίξει δημόσιο διάλογο με τον Μαρκ Κιούμπαν, κι έδωσε μια εκ νέου απάντηση στον ιδιοκτήτη των Μάβερικς.

Ο παίκτης των Ουόριορς ανέφερε πρόσφατα πως «δεν δέχομαι τον όρο "ιδιοκτήτης" και θα έπρεπε να αναφερόμαστε σε αυτούς με τη λέξη "πρόεδροι". Δεν είμαι ιδιοκτησία κανενός. Κανείς παίκτης δεν ανήκει σε κάποιον. Με τη χρήση αυτής της λέξης δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις», κάτι που ενόχλησε τον Μαρκ Κιούμπαν.

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, σχολίασε σχετικά: «Η τοποθέτησή του ήταν λάθος και γελοία. Η προσπάθεια του να γίνει κάτι που δεν είναι, τον οδήγησε σε λάθος. Προσπαθεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για τον όρο "ιδιοκτήτης". Εγώ είμαι ιδιοκτήτης του μετοχικού κεφαλαίου των Μάβερικς, δεν είμαι ιδιοκτήτης των παικτών του ρόστερ. Ο Γκριν οφείλει να απολογηθεί στο ΝΒΑ».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Στουτγάρδη – Ντόρτμουντ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Γκριν έδωσε εκ νέου απάντηση, υποστηρίζοντας: «Ο Κιούμπαν δεν θα καταλάβει ποτέ πως είναι να είσαι ένας νέος μαύρος Αφροαμερικανός, να ανοίξεις την τηλεόραση και να δεις τι έγινε στο Σάρλοτσβιλ. Δεν θα γνωρίσει ποτέ αυτό το συναίσθημα. Οπότε όταν λέω πως "ίσως δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη", για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω από εκείνον να καταλάβει από που προέρχομαι, δεν θα νιώσει ποτέ ότι νιώθω. Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να το καταλάβει, αλλά αυτός όχι, τουλάχιστον στον επιθυμητό βαθμό. Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω τους ιδιοκτήτες, αλλά πιο πολύ να προσπαθήσω στο να γίνει μια αλλαγή για να βοηθήσουν όσοι είναι ίδιοι με εμένα».

Best of internet