Αντετοκούνμπο: «Πιο εύκολα πια για μένα, σπουδαίο ταλέντο ο Λόνζο» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Αντετοκούνμπο: «Πιο εύκολα πια για μένα, σπουδαίο ταλέντο ο Λόνζο» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε πως οι αλλαγές στο ρόστερ των Μπακς τον έχουν βοηθήσει και έπλεξε το εγκώμιο του Λόνζο Μπολ.

Μπορεί να υπήρχε κούραση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τους Σπερς, ωστόσο η νίκη κι επί των Λέικερς ήταν μονόδρομος για τους Μπακς.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο «Greek Freak», που πλέον έχει μια παραπάνω βοήθεια με την έλευση του Έρικ Μπλέντσο στην ομάδα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος: «Υπήρχε κούραση, αλλά για να είχε αξία η χθεσινή μας νίκη στο Σαν Αντόνιο έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα. Και τα καταφέραμε. Η μετάβαση στη νέα κατάσταση, με τις αλλαγές στο ρόστερ, με έχει βοηθήσει. Το παιχνίδι έχει γίνει πιο εύκολο για μένα, δεν χρειάζεται να παίρνω τόσο πολύ την μπάλα πια. Το να έχω τον Μπλέντσο, τον Μπρόγκντον, τον Ντελαβεντόβα, το κάνει πιο εύκολο, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους».

Όσο για τον Λόνζο Μπολ, που στην μεταξύ τους αναμέτρηση έκανε triple double, σχολίασε: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Πιστεύω πως είναι σπουδαίο ταλέντο, με μπασκετικό ένστικτο και IQ και αν δουλέψει σκληρά μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα. Είναι μόλις 19. Χαίρομαι για εκείνον, αλλά χαίρομαι που νικήσαμε».

 

NBA Τελευταία Νέα