Όταν αφήνεις πίσω σου τον ΛεΜπρόν και δεν σε νοιάζει! (vid)

Όταν αφήνεις πίσω σου τον ΛεΜπρόν και δεν σε νοιάζει! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Όταν αφήνεις πίσω σου τον ΛεΜπρόν και δεν σε νοιάζει! (vid)

bet365

Ο Λόνζο Μπολ ήθελε μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο κόντρα στους Μπακς, και το γεγονός ότι ξεπέρασε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν τού έλεγε τίποτα...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... πλήγωσε το Λόνζο Μπολ και τους Λέικερς κι έδωσε την νίκη στους Μπακς (98-90).

Στην αναμέτρηση αυτή, ο rookie της ομάδας του Λος Άντζελες έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος παίκτης στο ΝΒΑ που σημειώνει triple double, αφήνοντας πίσω του τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Αυτό, όμως, ήταν κάτι που άφησε... αδιάφορο τον Λόνζο, αφού όπως εξήγησε μετά το ματς, το μόνο που ήθελε ήταν η νίκη για τους Λέικερς.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

«Δεν με νοιάζει. Ηττηθήκαμε, οπότε δεν σημαίνει κάτι. Δεν έχει σημασία για εμένα. Ήθελα μόνο τη νίκη απόψε. Μπορούσαμε να την πάρουμε, αλλά αυτό δεν έγινε», ήταν τα λόγια τους.

“I really don’t care. We took a loss so it don’t really mean nothing.” - Lonzo on becoming the youngest player ever to record a triple double. (via @spectrumsportsnet/Twitter)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Highlights (@houseofhighlights) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα