Ο Μπάτλερ είναι πανέτοιμος για πρωτάθλημα με τους Γουλβς!

Ο Μπάτλερ είναι πανέτοιμος για πρωτάθλημα με τους Γουλβς!

Αντωνία Σπανού
Ο Μπάτλερ είναι πανέτοιμος για πρωτάθλημα με τους Γουλβς!

bet365

Ο Τζίμι Μπάτλερ που βρίσκεται πρώτη σεζόν στην Μινεσότα και τους Γουλβς είναι πανέτοιμος να πάρει πρωτάθλημα με τους «Λύκους» χωρίς να τον απασχολεί τίποτα άλλο.

Ο Τζίμι Μπάτλερ έχει πολύ υψηλές προσδοκίες για την νέα του ομάδα. Βρέθηκε το καλοκαίρι στους Τίμπεργουλβς και πλέον νοιώθει εξαιρετικά στο νέο του περιβάλλον.

«Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που παίζω αυτό το παιχνίδι. Έχω μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσω το πρωτάθλημα εδώ. Ένας Θεός ξέρει πόσο χαρούμενος ξυπνάω το πρωί ξέροντας ότι έχω μια ευκαιρία να είμαι γαμη@@@α καλός».

Ενώ για την ομάδα του τόνισε.

«Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν. Και έχουμε συνέχεια mismatches και εγώ και ο Ουίγκινς και ο Τάουνς. Τι δεν μπορεί να κάνει; Ο τύπος έκανε ανεμόμυλο προχθές στην προπόνηση... Και μετά έχεις τον Κρόφορντ, τον άρχοντα του σκοραρίσματος. Έχεις τον Γκίμπσον που κάνει καλά όλα τα μικρά πράγματα».

Βέβαια η ιστορία δεν είναι με το μέρος της ομάδας του καθώς έχει να παίξει στα playoffs από το 2004.

Ο Μπάτλερ όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

«Αυτή η ομάδα δεν έχει πάει στα playoffs εδώ και 13 χρόνια, αλλά γα@@@@ε την ιστορία. Είναι ένα καινούργιο σύνολο εδώ και όλοι λέμε το ίδιο. Γα@@@@ε την ιστορία».

 

NBA Τελευταία Νέα