Δεν βιάζεται να πάρει max συμβόλαιο ο Πορζίνγκις!

Δεν βιάζεται να πάρει max συμβόλαιο ο Πορζίνγκις!

Gazzetta team
Δεν βιάζεται να πάρει max συμβόλαιο ο Πορζίνγκις!

bet365

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις αναμένεται να αποτελέσει το μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, οι Νικς μπορούν να του προσφέρουν το max συμβόλαιο άμεσα, αλλά εκείνος δεν... βιάζεται!

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου!21+

Καθόλου βέβαιη δεν θεωρείται η παραμονή του Κρίσταπς Πορζίνγκις στη Νέα Υόρκη μετά το τέλος της σεζόν 2018-19!

Όπως είπε και ο αδερφός στα ΜΜΕ της Λετονίας, ο σταρ των Νικς θα κοιτάξει πολλές παραμέτρους προκειμένου να παραμείνει στους Νικς και μετά το τέλος του συμβολαίου του.

Φυσικά αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά οι Νικς και γι' αυτόν τον λόγο θέλουν να του προσφέρουν άμεσα το max συμβόλαιο το οποίο θα κυμαίνεται από 157 σε 188 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια.

«Τα χρήματα δεν είναι το παν. Το θέμα είναι τι θέλεις να πετύχεις στην καριέρα σου. Σίγουρα υπάρχουν πολλές αξίες που θα βάλει κάτω. Τα χρήματα θα έρθουν με τον καιρό. Δεν πρέπει να στεναχωρούν τον Κρίσταπς γιατί στο τέλος μπορεί να πει 'δεν νιώθω καλά εδώ φεύγω'. Και στην τελική για ποιον θα πληρώσει το κοινό της Νέας Υόρκης για να έρθει στο γήπεδο; Για τον Κρίσταπς» δήλωσε ο Γιάνις Πορζίνγκις, θέλοντας να πει ότι οι Νικς θα πρέπει να κάνουν και άλλες... κινήσεις προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Πορζίνγκις θα μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 εάν και εφόσον δεν υπογράψει το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν οι Νικς, γεγονός που έχει βάλει τους Νεοϋορκέζους στα... κάρβουνα!

 

NBA Τελευταία Νέα