Πέταξε το μασελάκι ο Κάρι και αποβλήθηκε μαζί με Ντουράντ! (vid)

Νίκος Καρφής
Πέταξε το μασελάκι ο Κάρι και αποβλήθηκε μαζί με Ντουράντ! (vid)

bet365

Οι Ουόριορς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Γκρίζλις και τα... πολλά νεύρα οδήγησαν τους Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ στο να αποβληθούν λίγο πριν τελειώσει το μτς.

Οι Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ δεν ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση κόντρα στους Γκρίζλις, αφού αποβλήθηκαν λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας.

Ο γκαρντ των Ουόριορς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή και πέταξε το μασελάκι του, με τον τελευταίο να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Το ίδιο έπαθε και ο KD, ο οποίος θέλησε να πικάρει τους φίλους των Γκρίζλις κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του.

«Δεν πέταξα το μασελάκι στον διαιτητή. Έχω καλύτερο σημάδι… Το πέταξα από τα νεύρα μου. Πίστευα πως μου έγινε φάουλ. Έκανα κάτι ανόητο και δικαίως αποβλήθηκα. Θα μάθω από αυτό και δεν θα ξανασυμβεί. Δε νομίζω πως πρέπει να τιμωρηθεί με αποκλεισμό για αγώνες, αλλά σίγουρα οι τσέπες μου θα ελαφρύνουν», ήταν τα λόγια του Κάρι.

O Nτουράντ ανέφερε: «Θεώρησα πως αδικήθηκε ο Κάρι και το είπα στον διαιτητή. Το περιστατικό με τους οπαδούς είναι μέρος του παιχνιδιού. Μας παρενοχλούσαν, μας έβριζαν και εγώ τους έδειξα το δάχτυλο με το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Όχι το μεσαίο δάχτυλο».

Θέση για το θέμα πήρε και ο Κερ, ο οποίος ήταν ειρωνικός προς τους διαιτητές: «Πιστεύω πως ο Κάρι πρέπει να αποβληθεί για 8-10 ματς. Αυτό που έκανε ήταν τραγικό, έθεσε σε κίνδυνο χιλιάδες θεατές στις κερκίδες».

 

NBA Τελευταία Νέα