Γιάννης: «Δεν βρίσκομαι στο επίπεδο του ΛεΜπρόν, δύσκολο το μαρκάρισμα του» (vid)

Γιάννης: «Δεν βρίσκομαι στο επίπεδο του ΛεΜπρόν, δύσκολο το μαρκάρισμα του» (vid)

Gazzetta team
Γιάννης: «Δεν βρίσκομαι στο επίπεδο του ΛεΜπρόν, δύσκολο το μαρκάρισμα του» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε μετά το ματς με τους Καβς πως δεν έχει φτάσει ακόμα το επίπεδο του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρίσκεται ανάμεσα στους 2-3 κορυφαίους παίκτες της λίγκας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως θέλει ακόμα δρόμο για να φτάσει το επίπεδο του «Βασιλιά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Greek Freak μετά το ματς με τους Καβς

SUPER LEAGUE, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Με πριμ* στα κέρδη σου! (21+ * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τον ΛεΜπρόν: «Δεν βρίσκομαι ακόμα στο επίπεδο του Λεμπρόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας και ένας εκ των κορυφαίων που έχει παίξει ποτέ. Δεν το σκέφτομαι, παρά μόνο πως θα γίνω καλύτερος για την ομάδα μου. Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις»

Για το ματς: «Τους δώσαμε πολλά σουτ και με τέτοια ομάδα. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά χρειαζόμαστε βελτίωση. Ήταν απογοητευτικό αλλά έχουμε και συνέχεια αύριο με το Πόρτλαντ που είναι σπουδαία ομάδα. Να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη. Οι Καβς είναι σπουδαία ομάδα, ίσως η καλύτερη στην ανατολή. Θέλουμε ακόμα αρκετά βήματα να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε να είμαστε καλύτεροι και να τους κερδίσουμε. Προσπαθώ να δημιουργώ για τους συμπαίκτες μου, αλλά έχασα αρκετές πάσες και πρέπει να το βελτιώσω αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα