Καρμέλο: «Πισώπλατη μαχαιριά από Φιλ Τζάκσον»!

Κάτια Πετροπούλου
Καρμέλο: «Πισώπλατη μαχαιριά από Φιλ Τζάκσον»!

bet365

Ο Καρμέλο Άντονι φορώντας την φανέλα των Θάντερ θα υποδεχθεί τους Νικς (20/10, 03:00) και μίλησε για ακόμα μια φορά για τα συναισθήματά του όσο ήταν στους Νεοϋορκέζους και στη σχέση του με τον Φιλ Τζάκσον.

Ακόμα πικραμένος είναι ο Καρμέλο Άντονι, μετά από ό,τι έγινε με τους Νικς και τον Φιλ Τζάκσον.

Ο «Μέλο», στην διάρκεια της προπόνησης των Θάντερ, πριν το ματς με τους Νικς (20/10, 03:00), μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για το διάστημα που οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας δεν ήταν καλές, τις εξηγήσεις που ζητούσε και τόνισε πως αυτό το κεφάλαιο θα κλείσει μια και καλή, όταν πατήσει παρκέ με διαφορετική φανέλα.

«Πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να επιστρέφει, ακόμα κι όταν ήμουν παραγκωνισμένος. Ήξερα τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες, τι έλεγαν. Απλά ήθελα να έρθουν σε εμένα και να μου το πουν ευθέως. Να πουν "κοίτα, αυτό σκεφτόμαστε" και να μην χρειαστεί να διαβάσω ή να ακούω από γύρω τι γίνεται και να τους λέω "τι είναι αυτά". Νομίζω πως ήμουν πολύ ειλικρινής μαζί τους και το κάτα πόσο ήθελα να είμαι στην Νέα Υόρκη. Ήθελα να είμαι σε μια ομάδα που νικάει, που ήθελε να είναι καλή. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος με αυτό. Νιώθω πως δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Όλο το καλοκαίρι το έλεγα αυτό στον εαυτό μου. Τι πήγε στραβά; Πού έκανα λάθος; Δεν μπορώ να το εντοπίσω, να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν μπορώ να εντοπίσω την ακριβή στιγμή, αλλά όλοι ξέρουμε ποιος. Αλλά δεν γνωρίζω το γιατί. Νομίζω πως η περίπτωση του Ίρβινγκ έβαλε ένα... λιθαράκι στην όλη κατάσταση, επειδή πριν από αυτό, υπήρχαν κανα-δυο συμφωνίες που υποτίθεται ότι θα γινόντουσαν», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσο για τον τζένεραλ μάνατζερ Σκοτ Πέρι, είπε: «Ο Σκοτ ήταν ειλικρινής και τον σέβομαι γι' αυτό. Είχε μια στάση "Κοίτα, δεν σε εγκαταλείπω για το τίποτα. Θέλω να το ξέρεις αυτό. Σέβομαι εσένα και το παιχνίδι σου"».

Αναφορικά με τον Φιλ Τζάκσον, ο νυν παίκτης των Θάντερ είχε την πεποίθηση πως αν δεν υπήρχε ο no-trade όρος του στο συμβόλαιό, θα είχε γίνει ήδη ανταλλαγή. «Αν δεν υπήρχε αυτός ο όρος, μόνο ο Θεός ξέρει που θα ήμουν τώρα, επειδή ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε αυτό το βήμα. Ο Φιλ ήταν ειλικρινής. Τόσο, όσο ήμασταν όλοι εκείνη την στιγμή. Είχαμε μία συνάντηση και μέσα σε 7 λεπτά κατάλαβα τι είπε, όπως το είπε. Ήθελα απλά να έρθει και να μου το πει νωρίτερα, από το να το μάθω από τα μίντια. Και το τι είπε σε εμένα, ήταν εντελώς διαφορετικό από όσα είχε πει στα μέσα. Σκεφτόμουν "Θα εμπιστευτώ τον Φιλ, θα εμπιστευτώ τον Φιλ". Αυτό βέβαια μειώθηκε μετά από λίγο. Είμαι εδώ, κάνω ό,τι μπορώ και εξακολουθώ να μαχαιρώνομαι πισώπλατα! Δεν εμπιστεύομαι τίποτα πια. Μόνο τους συμπαίκτες μου».

Τέλος, για την αναμέτρηση είπε: «Αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμένα, επειδή είναι μια ευκαιρία να πάω εκεί έξω και να κλείσω μια και καλή αυτό το κεφάλαιο. Νομίζω πως είναι ανοιχτό ακόμα. Το να βγω στο παρκέ με μια διαφορετική φανέλα θα κλείσει αυτό το κεφάλαιο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα