Έγραψαν αρνητική ιστορία οι Σανς

Έγραψαν αρνητική ιστορία οι Σανς

Gazzetta team
Έγραψαν αρνητική ιστορία οι Σανς

bet365

Το 124-76 των Σανς από τους Μπλέιζερς συνιστά τη χειρότερη ήττα σε πρεμιέρα στην ιστορία του ΝΒΑ και, παράλληλα, την πιο βαριά ήττα των «ήλιων» σε οποιοδήποτε ματς στα 49 χρόνια του οργανισμού!

Οι Μπλέιζερς... σκόρπισαν τους Σανς στην πρεμιέρα της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 124-76 ενώ το -48 από το Πόρτλαντ συνιστά τη χειρότερη ήττα σε πρεμιέρα οποιασδήποτε ομάδας στην ιστορία του ΝΒΑ! «Το Πόρτλαντ ήλθε εδώ και μας κλώτσησε τον κ...ο με τον χειρότερη τρόπο», παραδέχτηκε ο κόουτς των Σανς, Ερλ Ουάτσον. Μάλιστα το συγκεκριμένο αρνητικό αποτέλεσμα συνιστά την πιο βαριά ήττα των Σανς στα 49 χρόνια της ιστορίας τους. Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση σημειώθηκε στις 2 Απριλίου 1988 όταν το Φοίνιξ ηττήθηκε με 44 πόντους διαφορά από τους Σιάτλ Σούπερσονικς (151-107).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα