Κιντ: «Ο Γιάννης έβαλε ψηλά τον πήχη!» (vid)

Κιντ: «Ο Γιάννης έβαλε ψηλά τον πήχη!» (vid)

Νίκος Καρφής
Κιντ: «Ο Γιάννης έβαλε ψηλά τον πήχη!» (vid)

bet365

Ο Τζέισον Κιντ σχολίασε την εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σέλτικς, αναφέροντας πως o Greek Freak έχει βάλει ψηλά τον πήχη.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Η μαγική εμφάνιση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (37 πόντους με 13/21 δίποντα και 11/13 βολές, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα) κόντρα στους Σέλτικς χάρισε στους Μπακς ένα σπουδαίο διπλό.

Ο Τζέισον Κιντ έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα φόργουορντ μετά το τέλος του ματς, ενώ τόνισε πως ο παίκτης του δεν έχει ταβάνι

«Ο Γιάννης έβγαλε μια σπουδαία φάση στο τέλος, αφού εμπιστεύτηκε τον συμπαίκτη του (Ντελαβεντόβα). Βάζει πάντα ψηλά τον πήχη. Σημείωσε 37 πόντους, μάζεψε πολλά ριμπάουντ και έδειξε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες, με τον Ντέαλαβεντόβα να βάζει το κρίσιμο σουτ», ενώ για το ματς δήλωσε

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, χάσαμε κάποια σουτ, κάναμε λάθη, όμως οι παίκτες μου τα κατάφεραν τελικά. Ήταν μια σπουδαία ομαδική νίκη. Πήραμε τα ριμπάουντ, τρέξαμε στην επίθεση. Σήμερα είχαμε ωριμότητα, δεν πανικοβληθήκαμε. Κυκλοφορούσαμε την μπάλα στην επίθεση και προσπαθήσαμε να είμαστε καλοί στο tranistion»

 

NBA Τελευταία Νέα