Συγκλονίζει ο Κόμπι με τα λόγια του στον Χέιγουορντ (vids)

Κάτια Πετροπούλου
Συγκλονίζει ο Κόμπι με τα λόγια του στον Χέιγουορντ (vids)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ γνωρίζει καλά από σοβαρούς τραυματισμούς και μέσα από μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γκόρντον Χέιγουορντ προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον παίκτη των Σέλτικς.

Ακόμα δεν άρχισε η σεζόν στο ΝΒΑ και ο Γκόρντον Χέιγουορντ σόκαρε άπαντες με τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο γκαρντ των Σέλτικς δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει παρκέ στο ματς με τους Καβαλίερς και στην προσγείωσή του, τού γύρισε ο αστράγαλος. Όσοι παρακολούθησαν το περιστατικό, δυσκολεύτηκαν να πιστέψουν τι έβλεπαν. Ακόμα και οι αντίπαλοι έμειναν άφωνοι, ενώ οι φίλαθλοι των «ιπποτών» χειροκροτούσαν τον Χέιγουορντ, καθώς έφευγε από το γήπεδο με φορείο.

Τον Απρίλιο του 2013, ο Κόμπι Μπράιαντ βίωσε κάτι εξίσου άσχημο, αφού υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα στο ματς των Λέικερς με τους Ουόριορς και ξέσπασε σε δάκρυα.

Ο «Black Mamba» μπορεί να συμμεριστεί τον πόνο που νιώθει ο Χέιγουορντ και μέσω μιας συγκλονιστικής επιστολής, θέλησε να του δώσει κουράγιο.

«Να λυπηθείς. Να τρελαθείς. Να απογοητευτείς. Ούρλιαξε. Κλάψε. Μελαγχόλησε.

Όταν ξυπνήσεις, θα σκεφτείς ότι όλο αυτό ήταν μόνο ένας εφιάλτης, για να καταλάβεις πως όλα είναι τόσο αληθινά. Θα είσαι θυμωμένος και θα επιθυμήσεις να γυρίσεις πίσω σε εκείνη την ημέρα, σε εκείνο το παιχνίδι, πριν από εκείνη την φάση.

Αλλά η πραγματικότητα δεν δίνει τίποτα πίσω και ούτε εσύ θα έπρεπε.

Είναι ώρα για να προχωρήσεις μπροστά και να εστιάσεις στο να κάνεις τα πάντα που είναι στο χέρι σου για να προετοιμαστείς για την επέμβαση, να ρωτήσεις όλες εκείνες τις απορίες που έχεις, ώστε να καταλάβεις τα πάντα γύρω από την διαδικασία, για να το αποτυπώσεις στο υποσυνείδητό σου, την ώρα που θα εγχειρίζεσαι και να έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα για επιτυχία.

Μετά, συγκεντρώσου στην ανάρρωση, ημέρα με την ημέρα.

Είναι ένα μακρύ ταξίδι, αλλά αν συγκεντρωθείς στους μικρούς στόχους στην διάρκεια της διαδρομής, θα βρεις την ομορφιά στον αγώνα του να κάνεις απλά πράγματα, που πριν από αυτόν τον τραυματισμό τα έπαιρνες δεδομένα. Αυτό επίσης σημαίνει πως όταν επιστρέψεις, θα έχεις μια άλλη οπτική για τα πράγματα.

Θα είσαι τόσο ευγνώμων που θα είσαι ικανός να στέκεσαι, να περπατάς, να τρέξεις, που θα προπονείσαι πιο σκληρά από ποτέ. Βλέπεις την πίστη μέσα σου και θα επιστρέψεις πίσω καλύτερος παίκτης. Καλή τύχη σε αυτό το ταξίδι αδερφέ μου».

 

NBA Τελευταία Νέα