«Ντου» ΝτεΡόζαν σε δημοσιογράφο για τραγικό σχόλιο στον τραυματισμό του Χέιγουαρντ (pic)

Gazzetta team
«Ντου» ΝτεΡόζαν σε δημοσιογράφο για τραγικό σχόλιο στον τραυματισμό του Χέιγουαρντ (pic)

bet365

Ένα ηλίθιο σχόλιο δημοσιογράφου για τον σοβαρό τραυματισμό του Χέιγουαρντ έφερε την έκρηξη του ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν με τον παίκτη των Ράπτορς να του την λέει άσχημα στο twitter.

Bwin Sports App – Εύχρηστη εφαρμογή για iphone και Android κινητά. (21+)!

Με τον Γκόρντον Χέιγουαρντ να είναι σοβαρά τραυματίας και πιθανό να χάσει όλη την χρονιά ο δημοσιογράφος Σκιπ Μπέιλις θέλησε να κάνει κάτι σαν αστείο. Για την ακρίβεια ήταν τρομερά κακό χιούμορ καθώς έγραψε στο twitter: «Αν ο Χέιγουαρντ βγει νοκ άουτ, ίσως και για τη σεζόν, η πορεία του ΛεΜπρόν για να χάσει έναν έκτο τελικό γίνεται ακόμη πιο εύκολη».

Το ατυχέστατο αυτό σχόλιο έκανε έξαλλο τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν με τον ηγέτη των Ράπτορς να του απαντά σε έντονο ύφος: «Είσαι ένας κλόουν καθώς δεν μπορείς να γράφεις κάτι τέτοιο μετά από έναν τραυματισμό που μπορεί να κόψει την καριέρα του αθλητή». Ο ΝτεΡόζαν στην συνέχεια γνώρισε την αποθέωση καθώς όλοι πήραν το μέρος του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα