Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν για το GQ! (pics)

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν για το GQ! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Η εντυπωσιακή φωτογράφιση του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν για το GQ! (pics)

bet365

Πριν την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγινε πρώτο θέμα στο περιοδικό GQ με τίτλο «ο κορυφαίος εν ζωή αθλητής»!

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Λίγο πριν οι Καβαλίερς δώσουν το πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στους Σέλτικς (18/10, 03:00), κυκλοφόρησε το περιοδικό GQ με εξώφυλλο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο ηγέτης των «ιπποτών», ως άλλος... Βασιλιάς, πρωταγωνιστεί στο θέμα του Μαρκ Άντονι Γκριν, με τίτλο «ο κορυφαίος εν ζωή αθλητής - κι εδώ είναι το γιατί».

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται οι λόγοι που ο ΛεΜπρόν είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές της τελευταίας δεκαετίας: η θέση που πήρε ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ και οι πολιτικές απόψεις που έχει, οι επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει, η οικογένειά του και οι καρδιακοί φίλοι που τον κρατούν προσγειωμένο, το ταλέντο που έχει εντός παρκέ και η επιρροή του εκτός αυτού.

Ο 32χρονος φόργουορντ, μάλιστα, έκανε και μια εντυπωσιακή φωτογράφιση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα