Ουέιντ για Ίρβινγκ: «Ποτέ δεν θα άφηνα ένα μέρος και θα μιλούσα άσχημα γι' αυτό»

Αντωνία Σπανού
Ουέιντ για Ίρβινγκ: «Ποτέ δεν θα άφηνα ένα μέρος και θα μιλούσα άσχημα γι' αυτό»

bet365

Ο Ίρβινγκ έκανε δηλώσεις για την Βοστόνη στην οποία μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι και από το Κλίβελαντ και αρκετοί οπαδοί δυσαρεστήθηκαν. Ο Ουέιντ απάντησε διαφωνώντας με τον επερχόμενο αντίπαλο του.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Πριν από μερικές ημέρες ο Κάιρι Ίρβινγκ τόνισε ότι η Βοστόνη είναι μια «πραγματική, ζωντανή πάλη των σπορ». Αυτό το πήραν στραβά στο Κλίβελαντ και ο Ντουέιν Ουέιντ πήρε θέση για όλο αυτό τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα έκανε τέτοιες δηλώσεις.

«Πάντα η σκέψη μου ήταν, ακόμα και όταν ήμουν στο Μαϊάμι, ότι ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βρεθείς, τι θα συμβεί, που θα καταλήξεις, με ποιον θα είσαι συμπαίκτης.

Ποτέ δεν ξέρεις αυτά τα πράγματα, οπότε ποτέ δεν αφήνω ένα μέρος και μετά να μιλάω άσχημα για αυτού. Όταν ήσουν εκεί ήταν τέλεια και μετά έγινε χάλια; Είναι όπως είναι με τους παίκτες. Οι οπαδοί χαίρονται με τους παίκτες όταν είναι στην ομάδα τους και μετά φεύγουν και είναι οι χειρότεροι.

Δεν είμαι έτσι εγώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα