Λου: «Απλά ένα παιχνίδι μεταξύ Καβς και Σέλτικς»

Αντωνία Σπανού
Λου: «Απλά ένα παιχνίδι μεταξύ Καβς και Σέλτικς»

bet365

Το παιχνίδι μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς την 1η αγωνιστική του ΝΒΑ μονοπωλεί το ενδιαφέρον και ο προπονητής των Καβς προσπάθησε να... αποσυμπιέσει την ένταση που υπάρχει.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Με το μεγαλύτερο trade στην ιστορία, αυτό του Ίρβινγκ με τον Τόμας, μεταξύ Καβαλίερς και Σέλτικς να έχει μονοπωλήσει όλο το καλοκαίρι, η έναρξη του ΝΒΑ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες στο Κλίβελαντ έχει αποκτήσει διαφορετικό ενδιαφέρον.

Ο Τάιρον Λου μίλησε στους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι είναι... μόνο ένα παιχνίδι.

«Γνωρίζω ότι οι δύο ομάδες θέλουν να... δουν η μία την άλλη αλλά στο τέλος της ημέρας δεν κερδίζεις το πρωτάθλημα κερδίζοντας ή χάνοντας την πρώτη αγωνιστική. Οπότε είναι έτοιμες για το παιχνίδι, αλλά δεν είναι ο βασικός μας σκοπός να αντιμετωπίσουμε την Βοστόνη».

Συνέχισε την σκέψη του, «πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι φέτος. Νομίζω ότι έχουμε πολλά διαφορετικά κομμάτια. Έχουμε βάθος. Πολλούς παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πολλά διαφορετικά συστήματα που μπορούμε να παίξουμε».

Την ίδια άποψη κράτησε σε δηλώσεις του το καλοκαίρι και ο Ίρβινγκ που θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο του παιχνιδιού, «είναι απλά ένα παιχνίδι», ενώ δεν συμφώνησε με αυτή την άποψη ο συμπαίκτης του Γκόρντον Χέιγουορντ.

«Είναι τεράστιο παιχνίδι για τον Κάιρι και νομίζω ένα από εκείνα που όλοι θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

 

NBA Τελευταία Νέα