Γκριν: «Έλεγαν όλα αυτά τα σκ... για μένα, αλλά ο Κόμπι με βοήθησε»

Γκριν: «Έλεγαν όλα αυτά τα σκ... για μένα, αλλά ο Κόμπι με βοήθησε»

Νίκος Καρφής
Γκριν: «Έλεγαν όλα αυτά τα σκ... για μένα, αλλά ο Κόμπι με βοήθησε»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ανέφερε πως δεν αντέχει την επίθεση που δέχεται από τα media για τις κλωτσιές που έχει ρίξει κατά τη διάρκεια των ματς και αποκάλυψε πως ο Κόμπι τον βοήθησε να διαχειριστεί την κατάσταση.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Πολλοί είναι αυτοί που κατηγορούν τον Ντρέιμοντ Γκριν για τις κλωτσιές του στα γεννητικά όργανα των αντιπάλων, με τον ίδιο να μην αντέχει αυτήν την κατάσταση.

Ο καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ τη σεζόν που μας πέρασε θέλησε να ξεπεράσει την... επίθεση που δέχεται και ο Κόμπι Μπράιαντ φαίνεται να τον βοήθησε σε αυτό.

«Mπήκα σε όλα σκ....α χάρη στα media και με τις κλωτσιές με κατέστρεψαν. Έτσι πήρα τηλέφωνο τον Κόμπι και του είπα πως αυτή η κατάσταση με σκοτώνει, αφού οι άνθρωποι πιστεύουν για μένα κάτι που δεν είμαι. Έλεγαν πως κλωτσάω τους αντιπάλους επίτηδες. Ο Κόμπι μου είπε πως δεν πρόκειται ποτέ να με καταλάβουν. Ήταν οτι καλύτερο είχα ακούσει. Ήμουν τόσο ανταγωνιστικός . Έδινα τα πάντα στο παρκέ. Πως να με καταλάβουν; Eίμαι σε διαφορετικό επίπεδο». ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα