Κίνδυνος να χάσει την κόντρα με Ίρβινγκ ο ΛεΜπρόν

Gazzetta team
Κίνδυνος να χάσει την κόντρα με Ίρβινγκ ο ΛεΜπρόν

bet365

Εκτός του τελικού της preseason τέθηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λόγω πόνου στον αστράγαλο, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσει και την πρεμιέρα της κανονικής διάρκειας και συγκεκριμένα το ματς κόντρα στον Ίρβινγκ και τους Σέλτικς.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Άσχημα τα νέα όσον αφορά το ιατρικό δελτίο για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι... ιππότες δεν θα έχουν στον τελικό της preseason κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ τον ηγέτη τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για φιλικό παιχνίδι.

Το χειρότερο όπως είπε και ο προπονητής της Καβς Τάιλον Λου, είναι πως ο «βασιλιάς» είναι πιθανό να μην βρισκεται στην διάθεσή του ούτε και για την πρεμιέρα του ΝΒΑ, καθώς πονάει πολύ στον αστράγαλο. Μια πρεμιέρα που θέλει τους Καβαλίερς να υποδέχονται τους Σέλτικς του Κάιρι Ίρβινγκ πλέον και έτσι είναι εξαιρετικά πιθανό η κόντρα του ΛεΜπρόν με τον Ίρβινγκ να αναβληθεί για το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων.

 

NBA Τελευταία Νέα