O νέος ιδιοκτήτης των Ρόκετς εκπλήρωσε ένα όνειρο... ζωής!

O νέος ιδιοκτήτης των Ρόκετς εκπλήρωσε ένα όνειρο... ζωής!

Γιώργος Κούβαρης
O νέος ιδιοκτήτης των Ρόκετς εκπλήρωσε ένα όνειρο... ζωής!

bet365

Ο επιχειρηματίας Τίλμαν Φερτίτα αποτελεί τον νέο ιδιοκτήτη των Ρόκετς και όπως ανέφερε στην παρουσίασή του εκπλήρωσε ένα μεγάλο του όνειρο.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Το ενδιαφέρον του για τους Χιούστον Ρόκετς δεν ήταν καινούργιο, αφού και το 1993 προσπάθησα να αγοράσει την ομάδα ωστόσο τον... κέρδισε στην κούρσα ο Λέσλι Αλεξάντερ, ο οποίος είχε δώσει τότε 85 εκατομμύρια δολάρια.

Φέτος τα κατάφερε, αν και έπρεπε να πληρώσει 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου να γίνει το απόλυτο αφεντικό των Ρόκετς!

«Έλεγα ότι δεν εκπλήρωνα ποτέ το όνειρο μου, να αποκτήσω ομάδα από την γενέτειρα πατρίδα μου. Είχα κοιτάξει και άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια, αλλά πραγματικά είναι διαφορετικό να έχεις στα χέρια του την ομάδα με την οποία μεγάλωσες, αγάπησες και είναι από το μέρος που μεγάλωσες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 60χρονος επιχειρηματίας και συνέχισε:

«Παρακολουθούσα τους Ρόκετς από τότε που ήταν στο Σαν Ντιέγκο ώσπου ήρθαν στο Χιούστον. Τότε έγινα και φίλαθλος της ομάδας. Είδα την ομάδα να κατακτάει δύο πρωταθλήματα, αλλά πιστέψτε με. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα...»

To βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου για την επισημοποίηση της συμφωνίας

 

NBA Τελευταία Νέα