«Μάχη» τριών αθλητικών εταιριών για την... υπογραφή του Γιάννη!

«Μάχη» τριών αθλητικών εταιριών για την... υπογραφή του Γιάννη!

Νίκος Καρφής
«Μάχη» τριών αθλητικών εταιριών για την... υπογραφή του Γιάννη!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι περιζήτητος στην αγορά του ΝΒΑ, αφού η Nike, η Adidas και η Li-Ning θα δώσουν μεγάλη μάχη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι μετοχές του Γιάννη Αντετοκούνμπο παρουσιάζουν συνεχώς limit up, κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο κορυφαίες αθλητικές εταιρίες.

Σύμφωνα με το ESPN, ο Greek Freak έχει δεχθεί κρούση από την Adidas και την κινέζικη Li-Ning για να αλλάξει... στέγη και να αφήσει τη Νike με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Παρόλα αυτά η Nike δεν θέλει να τον χάσει και σίγουρα θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους, ενώ διατηρεί το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά και να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Μπορεί η Adidas αυτή τη στιγμή να έχει το πλεονέκτημα, λόγω και της όμορφης έκπληξης που του έκανε όμως όλα εξαρτώνται από την τελική απόφαση του Έλληνα φόργουορντ. Πάντως η adidas σίγουρα θα του προσφέρει πολύ παραπάνω από 6 εκατ. δολάρια, ένα ποσό που παίρνει τώρα ο πιο ακριβοπληρωμένος Ευρωπάιος στην ιστορία της, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Συγκεκριμένα τo ποσό που αναμένεται να πάρει ο Human Alphabet σε όποια εταιρεία και αν υπογράψει ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα