Χαραλαμπίδης: «Ντροπιαστική ήττα για τον ΠΑΟΚ»

Χαραλαμπίδης: «Ντροπιαστική ήττα για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Ντροπιαστική ήττα για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης χαρακτήρισε «ντροπιαστική» την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Διαγόρα, δίχως να ψάξει δικαιολογίες για το αποτέλεσμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στο Κύπελλο Ελλάδας από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Το ίδιο είχε γίνει και πριν από τέσσερα χρόνια, όταν είχε αποκλειστεί από τον Φάρο Κερατσινίου. Με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του Δικεφάλου, Κώστας Χαραλαμπίδης, δεν έψαξε για δικαιολογίες.

«Συγχαρητήρια στο Διαγόρα για τη νίκη και την πρόκριση. Ήταν καλύτερος και προκρίθηκε δίκαια. Με όλο το σεβασμό λοιπόν στον αντίπαλο, πρέπει να πω ότι ήταν μία ντροπιαστική ήττα για εμάς. Γιατί σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι ο ΠΑΟΚ, δεν δικαιολογείται τέτοια εμφάνιση και αυτό το αποτέλεσμα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Εγκλωβιστήκαμε σε διάφορες καταστάσεις και αμυντικά και επιθετικά. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με ατομικές ενέργειες, χωρίς να έχουμε καμιά ομαδική λειτουργία, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα