Χριστοδουλόπουλος: «Τερατούργημα που διασύρθηκε ο Πανιώνιος»!

Gazzetta team
Χριστοδουλόπουλος: «Τερατούργημα που διασύρθηκε ο Πανιώνιος»!

bet365

Ο Πανιώνιος γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό του Πανιωνίου από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ανέλαβε την ευθύνη και προανήγγειλε αλλαγές.

Αναλυτικά η δήλωση του

«Αισθανόμενος ντροπή τόσο για την εικόνα της ομάδας, όσο και για το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού (16/10) αγώνα, θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας μας και του Ελληνικού μπάσκετ γενικότερα. Δυστυχώς, όλοι όσοι είμαστε μέλη της ομάδας, σήμερα, γράψαμε το όνομα μας, σε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας του Πανιωνίου.

Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για αυτό το τερατούργημα, που διασύρθηκε σήμερα στο γήπεδο του Αιγάλεω.

Δεν γνωρίζω εάν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, καθώς δυστυχώς επιτρέπονται μόνο μέχρι τέσσερις αλλαγές παιχτών σε κάθε γύρο του πρωταθλήματος, αλλά δηλώνω ότι είμαι διατεθειμένος να στηρίξω οικονομικά αυτή την προσπάθεια, με οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί να γίνει, στο διοικητικό και το αγωνιστικό σχήμα της ομάδας, μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Δηλώνω για μια ακόμα φορά πως οποιοσδήποτε από την οικογένεια του Πανιωνίου, θέλει και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει από οποιοδήποτε πόστο, είναι ευπρόσδεκτος, αλλά πιστεύω πως πρέπει να το τολμήσει άμεσα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο περιθώριο. Εγώ, έστω και καθυστερημένα, το κατάλαβα δυστυχώς σήμερα και σήμερα νομίζω πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδέων για την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια, τόσο στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας όσο και στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα