Λαμπρόπουλος: «Πάση θυσία νίκη με το Ρέθυμνο»

Gazzetta team
Λαμπρόπουλος: «Πάση θυσία νίκη με το Ρέθυμνο»

bet365

Στην μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται την Τετάρτη (16/10, 17.00) ο Πανιώνιος Su Casa, καθώς θα αντιμετωπίσει στο Αιγάλεω τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για την 2η αγωνιστική της Β' φάσης.

Η προετοιμασία του «Ιστορικού» ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στην διάθεση του κόουτς Γιάννη Λίβανου.

Στον Άντονι Λι που έσκισε το κάτω χείλος του στο παιχνίδι με το Περιστέρι winmasters, έγιναν δυο ράμματα για να κλείσει η πληγή και ακολουθεί χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας.

Τέλος, ο Φώτης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από έναν δύσκολο αγώνα με το Περιστέρι. Παλέψαμε για 30 λεπτά, δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά παραμένουν τα προβλήματά μας στην άμυνα και στα ριμπάουντ, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα βελτιώσουμε.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που μπορεί να μην έχει την βαθμολογική σημασία, όπως οι αγώνες του πρωταθλήματος, είναι σημαντικός για το πρεστίζ της ομάδας, ενώ παράλληλα θα είναι κι ένα καλό τεστ για εμάς, ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο έτοιμοι για την αναμέτρηση που ακολουθεί, το Σάββατο (19/10) κόντρα στο Ρέθυμνο για το πρωτάθλημα, όπου πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας για να υπάρξει καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα