Παροξυσμός στον Ερμή Λαγκαδά για την «ιστορική στιγμή» με Ολυμπιακό Β'!

Gazzetta team
Παροξυσμός στον Ερμή Λαγκαδά για την «ιστορική στιγμή» με Ολυμπιακό Β'!

bet365

Ο Ερμής Λαγκαδά υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (21/9, 17:00) τον Ολυμπιακό Β' για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας λόγο για μια ιστορική στιγμή κι ανακοινώνοντας τη διάθεση των 350 εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά

«Σίγουρα πριν 41 χρόνια, το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας, δεν θα φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα έφθανε στο σημείο να αντιμετωπίσει τον 3 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η ζωή όμως πολλές φορές επιφυλάσσει στιγμές και ευκαιρίες ιστορικές. Σαν μια τέτοια "Ιστορική στιγμή", αύριο στις 17.00 στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΕΡΜΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λαγκαδά.

Όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός για ένα από τα 350 εισιτήρια που εκδόθηκαν, για το παιχνίδι, η τιμή των οποίων είναι στα 8 ευρώ. Το Κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές, για αυτό καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο!!

Στα αγωνιστικά ο coach Κυρούδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 17.00 ΕΚΕΙ!!
ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα