Κεμζούρα: «Δεν ξεκινήσαμε στον ημιτελικό όπως έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός» (vid)

Κεμζούρα: «Δεν ξεκινήσαμε στον ημιτελικό όπως έπρεπε απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός» (vid)

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε στη Λιθουανία και παραχώρησε συνέντευξη.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε στο «krepsinis» και φυσικά αναφέρθηκε σε όσα έγιναν φέτος στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σχετικά με τους Πειραιώτες:

Για την εξέλιξη της σεζόν όταν αποφασίστηκε να μην παίξει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάναμε προπονήσεις και υπήρχε ελπίδα, αλλά ψυχολογικά ήταν δύσκολο. Φαντάζομαι και για τους παίκτες και για εμάς τους προπονητές. Νιώσαμε ότι ίσως γινόταν κάποια ανατροπή και πως ενδεχομένως θα παίζαμε. Δεν θα πω ψέμματα, η απογοήτευση είναι τεράστια, όταν προετοιμάζεσαι, είναι ώρα να παλέψεις για τίτλους, και τελικά δεν το κάνεις».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την αποχώρηση του Ολυμπιακού: «Kατά τη γνώμη μου, ξεκινήσαμε το παιχνίδι με λάθος τρόπο. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε ένα τέτοιο ματς απέναντι σε εκείνον τον αντίπαλο. Όταν χάναμε με 15 πόντους διαφορά, πήγαμε στα αποδυτήρια και συζητήσαμε το πλάνο για να γυρίσουμε το ματς».

Για την διαιτησία στην Ελλάδα: «Όταν ακούω τις πληροφορίες που έχω μάθει, για να το πω ήπια, υπάρχουν πολλοί κανόνες οι οποίοι δεν ακολουθούνται».

Για την στάση των παικτών στα οικονομικά ζητήματα του Ολυμπιακού: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης ως πιο έμπειροι δεν πανικοβλήθηκαν τόσο πολύ. Αντιθέτως ο Τουπάν αποχώρησε πριν το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον μία προσωπική απόφαση. Ειλικρινά, δεν ήταν εύκολο να μιλήσουμε για το θέμα διότι μάθαμε πολύ αργά για την αποχώρησή του και την επόμενη ημέρα έπρεπε να παίξουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα