Παναθηναϊκός: «Η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει στη θεωρία»!

Παναθηναϊκός: «Η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει στη θεωρία»!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει στη θεωρία»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή το γεγονός ότι το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή των «πράσινων» που ζητούσαν άδεια ώστε να χρησιμοποιήσουν ξένες παίκτριες στο Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Στον ημιτελικό του Final 4 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 22 - 24 Μαρτίου στα Χανιά, οι «πράσινες» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, ενώ στο άλλο ματς θα παίξουν Δάφνη Αγίου Δημητρίου - Νίκη Λευκάδας.

Ο Παναθηναϊκός που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 είχε αιτηθεί από την ΕΟΚ να χρησιμοποιήσει ξένες παίκτριες, αλλά το συγκεκριμένο αίτημα απορρίφθηκε.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»

Ο Παναθηναϊκός, ως Σύλλογος, ανέκαθεν επιζητά οι αγώνες να διεξάγονται επί ίσοις όροις και να κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Με την σημερινή τελεσίδικη απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η οποία μας απαγορεύει να χρησιμοποιήσουμε τρεις ξένες αθλήτριες στο Final 4 του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, ώστε να ανταγωνιστούμε με ίδιους όρους τους αντιπάλους μας, καταστρατηγήθηκε εκ νέου κάθε έννοια ισονομίας.

Η απόφαση αυτή βγήκε τέσσερις ημέρες πριν τον ημιτελικό, παρότι είχαμε κινήσει όλες τις σχετικές διαδικασίες εδώ και δύο μήνες (από τις 17/1). Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πως η ισονομία στην Ελλάδα παραμένει μόνο στη θεωρία.

Οι… ενστάσεις του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας, που υποστήριξαν στο ΑΣΕΑΔ την πρωτόδικη απόφαση, κινούνται και αυτές στο ίδιο πλαίσιο. Η φετινή χαρά τους, όμως, θα είναι εφήμερη! Η πορεία του Παναθηναϊκού Α.Ο. προς την κορυφή σε όλα τα σπορ θα συνεχιστεί, ανεξαρτήτως των εμποδίων που μας παρουσιάζονται. Να είστε βέβαιοι γι' αυτό»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα