Κιλπάτρικ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και μάλλον δεν θα το ξαναδώ!»

Κιλπάτρικ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και μάλλον δεν θα το ξαναδώ!»

Gazzetta team
Κιλπάτρικ: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο και μάλλον δεν θα το ξαναδώ!»

bet365

Ο Σον Κιλπάτρικ δεν… πίστευε στα μάτια τους στα όσα έβλεπε να γίνονται στο ΟΑΚΑ, τόσο εντός του παρκέ με την αποχώρηση του Ολυμπιακού όσο και στις εξέδρες με τις εκδηλώσεις των φίλων της ομάδας.

Αρχικά ο Αμερκανός γκαρντ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι που έχω δει ποτέ.»

Για το ματς ανέφερε: «Το πιο σημαντικό ήταν που παίξαμε με τον τρόπο που παίξαμε, μετά τις ημέρες που κάναμε προπόνηση. Από τη μέρα που προσγειώθηκα στην Ελλάδα, εδώ όλοι μου μιλούσαν γι αυτά τα ματς.»

Ενώ ρωτήθηκε και για τη συνέχεια: «Δεν μπορείς να κοιτάς πίσω. Παραμένουμε ταπεινοί. Ήμασταν βελτιωμένοι και πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τέτοια ενέργεια, τότε μόνο καλύτεροι θα γινόμαστε.»

Για τα ματς της EuroLeague είπε ότι «πρέπει να καταλάβουμε τι γίνεται, να προστατεύουμε την έδρα μας και να παίζουμε με την ίδια ενέργεια εκτός.»

Όσο για την ατμόσφαιρα και την αντιπαλότητα; «Έχω παίξει ξανά σε τέτοια παιχνίδια αντιπαλότητας. Είναι κάτι μεγαλύτερο. Ήταν τρελό, μάλλον δεν θα ξαναδώ ποτέ τίποτα τέτοιο. Οι οπαδοί έκαναν τρομερή ατμόσφαιρα.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα