Ουέμπερ: «Έχω παίξει σε NBA playoffs, άρα είμαι έτοιμος για το ντέρμπι»

Ουέμπερ: «Έχω παίξει σε NBA playoffs, άρα είμαι έτοιμος για το ντέρμπι»

Gazzetta team
Ουέμπερ: «Έχω παίξει σε NBA playoffs, άρα είμαι έτοιμος για το ντέρμπι»

bet365

Ο Μπριάντε Ουέμπερ αναφέρθηκε για τις πρώτες μέρες ως μέλος του Ολυμπιακού, την παλιά πρόταση του Παναθηναϊκού και τους Πάτ Μπέβερλι και Μπόμπι Μπράουν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο νέος Αμερικανός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην κάμερα του «Pick 'n Roll» του Βασίλη Σκουντή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπριάντε Ουέμπερ:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι στην πόλη των Θεών, αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που έχω εδώ και θέλω να ζήσω σαν να είμαι ένας από αυτούς».

Για την πρόκληση του ντέρμπι: «Θα έλεγα ότι είμαι έτοιμος. Έχω παίξει στα NBA playoffs, έχω κερδίσει τίτλους. Είμαι, λοιπόν, σίγουρος για το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας μου. Θα είναι λίγο διαφορετικό, αλλά την ίδια στιγμή νομίζω ότι θα είμαι εντάξει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Για την ακρίβεια με είχαν πλησιάσει μερικά χρόνια πριν κι έτσι ξέρω για την μεγάλη αντιπαλότητα. Ξέρω ότι έχουν κάποιους καλούς παίκτες, πολλούς Αμερικανούς, ξέρω, λοιπόν, για αυτούς. Αλλά την ίδια στιγμή, ήρθα στον Ολυμπιακό».

Για την αγάπη πρώην συμπαικτών του στο NBA προς το πρόσωπό του: «Δεν ξέρω, υποθέτω ότι είμαι αξιαγάπητο άτομο. Έχω υπάρξει συμπαίκτης με όλους τους για κάποια χρόνια, τους αγάπησα και εγώ. Κι αυτοί αγάπησαν τον τρόπο που παίζω, το είδος συμπαίκτη που ήμουν και αυτό λέει κάτι για μένα».

Για το αν συγκρίνεται με τον Πάτρικ Μπέβερλι: «Αυτή είναι η σύγκριση για μένα από τότε που έγινα επαγγελματίας. Επομένως, δεν είναι κακή, δεν είναι πολύ μακριά. Δεν έχω πρόβλημα να είμαι σαν τον Πατ, είναι λίγο σαν τον μεγάλο μου αδερφό. Επομένως, δεν θα με πείραζε καθόλου».

Για το αν μίλησαν: «Όχι, όχι ακόμα. Έχω μιλήσει με τον Μπόμπι Μπράουν, αλλά όχι με τον Πατ ακόμα».

Για αυτά που του είπε ο Μπόμπι Μπράουν: «Να το απολαύσω, να μπλοκάρω όλο τον "εξωτερικό θόρυβο" και απλά να παίξω μπάσκετ. Άμυνα. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μου και αυτός θα είμαι. Θα είμαι αυτός που καταστρέφει τα συστήματα του αντιπάλου. Και ο άνθρωπος που είμαι όπου κι αν βρίσκομαι. Σίγουρα σουτάρω καλύτερα αυτή τη σεζόν λόγω του επίπεδου αυτοπεποίθησης μου και γιατί ξέρω καλύτερα το παιχνίδι. Ξέρω από πού θα προέλθουν τα σουτ μου, επομένως η επιλογή προσπαθειών μου ήταν καλύτερη, για αυτό ανέβηκαν και τα ποσοστά μου. Για την ακρίβεια, κατάλαβα πως μπορώ να σκοράρω και τώρα έχω αυτό το στοιχείο μαζί με την άμυνα μου και θα είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει ο αντίπαλος.

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Τον κόουτς Μπλατ τον ήξερα κατά κάποιο τρόπο. Θα πήγαινα στο Κλίβελαντ αλλά αποφάσισα να ακολουθήσω έναν διαφορετικό δρόμο. Επομένως ξέρω τι είδους προπονητής είναι. Θέλει κάποιον καλό στην άμυνα, που να μπορεί να προστατεύει τη μπάλα και αυτό μπορώ να κάνω για αυτόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα