Μπλατ: «Θέλουμε το μάξιμουμ κόντρα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου»

Μπλατ: «Θέλουμε το μάξιμουμ κόντρα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου»

Μπλατ: «Θέλουμε το μάξιμουμ κόντρα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, στάθηκε στο υψηλό επίπεδο των δύο ομάδων και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το 100%.

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (13/02) και ο Ντέιβιντ Μπλατ σχολίασε το υψηλό επίπεδο των  δύο ομάδων και την αναμέτρηση που πρόκειται να γίνει, τόνισε ότι μέχρι τότε μεσολαβεί αρκετό χρονικό διάστημα, πάντως είναι σίγουρος για το ότι η ομάδα του θα δώσει το 100%.

Αναλυτικά:

«Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και φιλόδοξες. Όλες θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ, το ίδιο και εμείς. Στα ημιτελικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά.

Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου.

Μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, απέχουμε κάποιους μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν στο διάστημα αυτό σχετικά με την εξέλιξη των ομάδων και την κατάσταση που θα βρίσκονται. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, θα είναι σίγουρα μια αναμέτρηση υψηλότατου επιπέδου, στην οποία θα δώσουμε το 100% μας»

Best of internet