Βετούλας: «Απογοητευμένος από τον... άσχημο εγωισμό κάποιων»

Βετούλας: «Απογοητευμένος από τον... άσχημο εγωισμό κάποιων»

Gazzetta team
Βετούλας: «Απογοητευμένος από τον... άσχημο εγωισμό κάποιων»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας εξέφρασε τον προβληματισμό του για τον τρόπο που οι παίκτες του Κολοσσού προσέγγισαν τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Οι Ροδίτες γνώρισαν βαριά ήττα από τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ με 84-53 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο κόουτς του Κολοσσού στάθηκε στην αδιαφορία κάποιων παικτών του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Συγχαρητήριά στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θέλαμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να μοιράσουμε το χρόνο στα παιδιά, γιατί έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι σημαντικό. Είμαι απογοητευμένος όσον αφορά τη διάθεση και τον... άσχημο εγωισμό κάποιων παικτών.

Όλοι μαζί χάνουν και όλοι μαζί κερδίζουν και πρέπει να προσπαθείς πάντα για τον κοινό σκοπό. Είδα παιδιά που ήταν αδιάφορα και θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε άμεσα αντίδραση, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην ομάδα. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής.

Στο τρίτο δεκάλεπτο τρέξαμε και σταθήκαμε λίγο καλά, ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώριο. Το θέμα ήταν η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά και μάλλον κάποια παιδιά δεν έχουν καταλάβει πως είναι κάθε παιχνίδι διασκέδαση, αλλά πρέπει να παίζεις με την λεπτομέρεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα