Ρατάν - Μέις: «Δεν σχολιάζω την διαιτησία, έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι»!

Κάτια Πετροπούλου
Ρατάν - Μέις: «Δεν σχολιάζω την διαιτησία, έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι»!

bet365

Ο Εξέιβιερ Ρατάν - Μέις, απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Κύπελλο, αφήνει στην άκρη την διαιτησία και τονίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» έπρεπε να ήταν καλύτεροι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για να φτάσουν στη νίκη.

Ένας από τους στόχους της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν διεγράφη πλέον από τη λίστα της.

Η κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της και αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του θεσμού. Ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι άφησε τους φιλοξενούμενους με πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μονπελιέ – Μαρσέιγ και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από αυτούς που ξεχώρισαν για ακόμα ένα ματς της «Βασίλισσας» επιθετικά ήταν ο Εξέιβιερ Ρατάν - Μέις. Ο Καναδός γκαρντ μέτρησε 21 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 27:05 και ήταν εκείνος που πήρε το μεγάλο σουτ στο φινάλε της αναμέτρησης, αλλά αστόχησε.

«Θα βάλω το επόμενο!», ανέφερε γεμάτος σιγουριά στο gazzetta.gr και φάνηκε περισσότερο να τον απογοητεύει η συνολική εικόνα και το γεγονός πως η ΑΕΚ ήταν στην πηγή, αλλά δεν ήπιε... νερό.

«Ήταν δύσκολα... Δώσαμε γρήγορο ρυθμό στην έναρξη του δεύτερου μέρους, αλλά καταρρεύσαμε αμυντικά και ο ΠΑΟΚ πέτυχε κάποια εύκολα καρφώματα στο τρανζίσιον, ενώ είχε και το απόλυτο στις βολές. Ξέραμε πολύ καλά το μέγεθος του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που θα υπήρχε. Εμείς οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να μάθουμε να εκτελούμε καλύτερα το πλάνο μας, επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει να βελτιωθούμε», σχολίασε ο 24χρονος παίκτης.

Όσο για την διαιτησία; Προς τιμήν του την άφησε στην άκρη - αν και φάνηκε πως τον ενόχλησε - και ανέλαβε την ευθύνη, εκ μέρους και των συμπαικτών του. «Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία (γέλια). Θεωρώ πως περισσότερο μας απογοητεύει το ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την δουλειά μας και να εκτελέσουμε σωστά και στις δύο μεριές του παρκέ. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι, θα είχαμε νικήσει και δεν θα μιλούσαμε για τους διαιτητές».

Το τελευταίο μεγάλο σουτ, που θα μπορούσε να είχε δώσει την πρόκριση στην κάτοχο του BCL στη λήξη, δεν ήρθε, αλλά ο Ρατάν - Μέις δήλωσε: «Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση. Οι συμπαίκτες μου μού δείχνουν εμπιστοσύνη σε τέτοια σουτ, νιώθουν καλά όταν η μπάλα είναι στα χέρια μου. Απλά δεν μπήκε... Θα βάλω το επόμενο! Είναι καθήκον μου να γίνω καλύτερος, να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να νικήσει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα