Ξεχωρίζει το ντέρμπι Δικεφάλων στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Αντωνία Σπανού
Ξεχωρίζει το ντέρμπι Δικεφάλων στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

bet365

Με Κύπελλο συνεχίζεται η δράση στο μπάσκετ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ξεχωρίζει το πρόγραμμα των προημιτελικών. Κυριακή και Δευτέρα αγωνίζονται οι «αιώνιοι».

Η μπασκετική δραστηριότητα συνεχίζεται με τους αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου. Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει το παιχνίδι μεταξύ Κύμης και Περιστερίου στην Χαλκίδα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την συνέχεια στον θεσμό, ενώ όλα τα φώτα τραβάει το ματς των δύο Δικέφαλων στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ με τους αντιπάλους να θέλουν να συνεχίσουν πετυχημένα την πορεία τους και φυσικά να βρεθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ευρωπαϊκές νίκες και είναι πολύ σημαντικό για εκείνες να πάρουν αυτή την νίκη.

Απώλεια για την ομάδα του Μπάνκι είναι ο Βασίλης Καββαδάς που δεν ακολούθησε την αποστολή, ενώ ο Ξανθόπουλος βρίσκεται σε αυτήν χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος. Το πρόγραμμα συνεχίζεται Κυριακή αλλά και την Δευτέρα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ και τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στην Πάτρα από τον Προμηθέα την Δευτέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου

ΕΡΤ2: 16.00 Κύμη-Περιστέρι

EΡΤ2: 18.00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

ΕΡΤ 2: 16.00 Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου

EΡT1: 18.00 Προμηθέας Π.-Παναθηναϊκός

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα