Χουγκάζ: «Κάποιοι μας έχουν ξεγράψει, αλλά ο Πανιώνιος είναι εδώ»

Gazzetta team
Χουγκάζ: «Κάποιοι μας έχουν ξεγράψει, αλλά ο Πανιώνιος είναι εδώ»

bet365

Ο Κρις Χουγκάζ αναφέρθηκε στα περιθώρια βελτίωσης που έχουν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι: «Αρχικά να ευχηθώ καλή σεζόν να έχουμε, σε ένα πρωτάθλημα που φαίνεται ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα προηγούμενα. Προσπαθήσαμε να δείξουμε καλή εικόνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό ήταν και το τρίτο παιχνίδι της ομάδας. Είμαστε μία ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν. Κάνουμε ότι μπορούμε και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό και στις προπονήσεις. Σταθήκαμε αντάξια στο μεγαλύτερο κομμάτι σήμερα. Είχαμε ένα κενό διάστημα από το 15 έως το 25 που ξέφυγε η διαφορά. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε σε άμυνα και επίθεση.

Ο Πανιώνιος είναι εδώ και πιστεύω ότι την Κυριακή αυτά τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί όλοι είναι πολύ διψασμένοι. Μπορεί να μας έχουν ξεγράψει κάποιοι αλλά η ομάδα είναι εδώ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση και γιατί είναι μία ομάδα πολύ δουλεμένη και εύχομαι ότι καλύτερο μέσα στην χρονιά».

Για το ελληνικό στοιχείο της ομάδας:

«Είναι ο Δίπλαρος και Καμπερίδης που ήταν και πέρυσι. Όλοι είναι νέα παιδιά. Προσπαθούμε να εντάξουμε και άλλα παιδιά στην ομάδα. Κάνουμε μία προσπάθεια και συνεχίζουμε να στελεχώνουμε την ομάδα. Υπομονή και πίστη χρειάζεται στο στόχο μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα