Παρουσίασε το προφίλ του Προμηθέα ο Άρης

Gazzetta team
Παρουσίασε το προφίλ του Προμηθέα ο Άρης

bet365

Ο Άρης κοντράρεται με τον Προμηθέα για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ παρουσίασε το προφίλ των Πατρινών.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης

Ο Αρης αντιμετωπίζει σήμερα (03/10, 18:00) τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, για την 1η Αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Πάτρας που κατέκτησε πέρυσι τη τέταρτη θέση στη Basket League, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Basketball Champions League), διατήρησε ένα μεγάλο μέρος του περυσινού ρόστερ, πραγματοποιώντας παράλληλα ποιοτικές προσθήκες.

Στη σύνθεση της παρέμειναν μεταξύ άλλων οι Νίκος Γκίκας (32, 1,86), Χρήστος Σαλούστρος (28, 2,02), Langston Hall (27, 1,93), Octavius Ellis (25, 2,08) και Oleksandr Lypovyy (27, 2,00).Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (03/10, 18:00) τον Προμηθέα Πάτρας στο κλειστό “Δημήτρης Τόφαλος”, για την 1η Αγωνιστική της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Πάτρας που κατέκτησε πέρυσι τη τέταρτη θέση στη Basket League, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση (Basketball Champions League), διατήρησε ένα μεγάλο μέρος του περυσινού ρόστερ, πραγματοποιώντας παράλληλα ποιοτικές προσθήκες.

Νέα πρόσωπα είναι ο πρώην παίκτης του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης (30, 2,08), ο Δημήτρης Κατσίβελης (27, 1,98) και ο Λεωνίδας Κασελάκης (28, 1,98). Αποκτήθηκαν ακόμη o γνώριμος στους Έλληνες από τη θητεία του σε Απόλλωνα Πάτρας και Λαύριο, Tony Meier (28, 2,03) και οι επίσης Αμερικανοί, Terell Parks (27, 2,06) και Rion Brown (27, 1,98), οι οποίοι συμπλήρωσαν την εξάδα των ξένων.

Εκτός του Τσαϊρέλη, στους "κίτρινους" έχουν αγωνιστεί ο Γκίκας και ο Πέτρος Γερομιχαλός (24, 2,02), ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Στον αντίποδα, τη φανέλα του Προμηθέα έχει φορέσει ο Lucky Jones, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου υπήρξε προπονητής του σημερινού αντιπάλου της ομάδας μας.

Τεχνικός των Πατρινών είναι για δεύτερη συνεχή σεζόν ο Μάκης Γιατράς, ο οποίος τους οδήγησε πέρυσι στη καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα