Οδικώς στην Πάτρα η αποστολή του Άρη

Gazzetta team
Οδικώς στην Πάτρα η αποστολή του Άρη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Προμηθέα και αναχωρεί... οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαΐας!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το τζάμπολ του νοκ άουτ αγώνα θα δοθεί στην Τετάρτη (3/10) στις 18:00 με την αποστολή της ομάδας να μεταβαίνει οδικώς στην Πάτρα.

Όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΚΑΕ «η ομάδα μας προπονήθηκε, χωρίς απουσίες στο «Nick Galis Hall» και σε λίγη ώρα αναχωρεί οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Πριν την προπόνηση οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν σε video τον αυριανό τους αντίπαλο. Στην αποστολή, της οποίας επικεφαλής είναι ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Νίκος Κάλλεν, συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

O assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αυριανή (03/10, 18:00) αναμέτρηση, επεσήμανε: «Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε μια εξαιρετική πορεία την περυσινή χρονιά, καταφέρνοντας να τερματίσει στη τρίτη θέση, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Έχει διατηρήσει τον βασικό του κορμό από την περασμένη σεζόν, κάνοντας κάποιες ποιοτικές προσθήκες. Το παιχνίδι τους βασίζεται κυρίως στο transition και στο μακρινό σουτ. Έχουν παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν σε γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού. Εμείς προερχόμαστε από τον αποκλεισμό από το Basketball Champions League. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα μέχρι το τελευταίο λεπτό, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, τα rebounds, να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να σουτάρει χωρίς άμυνα και πίεση από την περιφέρεια και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα